Event Supervisor– een Beroep evenementenorganisatie, is behalve iedereen

Ik, net als misschien U, lieve, evenementenorganisatie goed geïnformeerde eventowcy jonge volgelingen die wensen deel te nemen in onze carrière met de vraag: “Hoe is het gedaan?”. Eventowiec kunnen organiseren alles voor elke persoon: dus, het beleid op voor de wereld van service, geweldige show op maat gemaakt celebrity viering, die verzamelen zich de gasten op het bedrijf of die van kleine bedrijven. Er is een perceptie dat we altijd een duik in de evenementen die we organiseren. Dus? NATUURLIJK NIET !! Als en slechts als dit oogpunt przekłamaniem, het is niet zo dat iedereen kan worden eventowcem.

Die is dus geschikt voor dit beroep? Wat moet de vaardigheden? Of onderzoek in deze richting is nodig? Dat is normaal in het oog springende beroep?

Kwaliteiten en ook de mogelijkheden van een specialist eventowego

Grote eventowiec in hun werk moeten hebben van de mogelijkheden interpersonalnymi. Ik stel voor, de gezelligheid, de zichtbaarheid van personen, gemak bij het leggen van contacten, goede intuïtie, discussie vaardigheden, alsook om zelf verwoorden van gedachten, visies. Natuurlijk is het nodig in dit vak is de creativiteit, de angst en de wil om continu te stimuleren hun professionele referenties. Event Supervisor is een individuele, persistent, geregeld wie kan het beheer van hun tijd, budget en ook Financiën. Bovendien zijn vaak personen met management kwaliteiten, in staat om te gaan met een team en stel analytisch. Ook zijn de mogelijkheden perswazyjne. Het is onze taak belasten, hard en stressvol. U zou dat moeten weten.

Gelegenheid Manager en evenementenorganisatie een Potentiële Prospect?

Om te werken in ons beroep moet je de expertise gekregen in stages of technieken met betrekking tot de organisatie van evenementen. Gewaardeerd kennis van vreemde talen, uitstekende organisatorische vaardigheden of kennis van de markt van toeleveranciers, ondanks de markt, de omgeving, het landschap, de gereedschappen, voedsel, konferansjerzy enzovoort. Op de top van dat, eventowiec moet de mogelijkheid hebben om te bouwen gunstige relaties met opdrachtgevers en onderaannemers, evenals het kunnen werken onder tijdsdruk. Met de weerstand tegen de angst is anders, omdat het zorgen altijd. Het is belangrijk om een gezond verstand en teleurstellen gevoelens.

Het wegwerken van vakkundige?

Natuurlijk, niet mensen, gesloten in zichzelf, zonder de creativiteit, vaardigheden van het logisch denken en zelfstandig beslissingen kunnen nemen. Iemand die niet betaalt voor de stelling prep werk, maakt fouten en ook typefouten. “Nerdy” geen troost te vinden in deze carrière. We vragen van iemand met charisma en een intrigerende persoonlijkheid, maar aan de andere kant, nauwkeurige en ook uitgebreid. Of vind je het leuk wat je doet, of niet helemaal klaar voor het Wij evenementenorganisatie werken niet van 9 tot en met 17 en ook van maandag tot en met vrijdag, kunt u niet !! Eventowiec moet de mogelijkheid hebben om te overleven, anders is het alleen niet effectief en niet effectief. De variantie in de manier van leven en werk is een gevaar voor iedere klant.

Een typische dag?

Stoere typowość. Onze taken die vaak afhankelijk zijn van de keuze van de makers, kopers, evenals hun begrip over het onderwerp. Meestal vinden we dat, bijvoorbeeld, de klant iets niet wil, zal zeker niet akkoord met de finalisatie van de overeenkomst, en moeten we op zoek naar een andere, de ondersteuning denkt dat de gelegenheid schadelijk kunnen zijn en ook moet op verschillende manieren worden bevestigd. Op hetzelfde moment krijgt een korte al, de andere dag en ook de applicatie is zeer goed rokującego klant. Er zijn van die dagen dat wij werken na 20 uur, er zijn mensen in die odsypiamy en heeft ook voor ons. Iets is zeker een geweldige deal te gaan en ook geen dag ziet er hetzelfde uit. Het lijkt op fietsen zonder handen en jezelf voor te bereiden, zal er zeker geen mededogen.

Job, en ook het concept van het.
Individuen die ik begrijpen en dat zijn momenteel functioneren als Event Toezichthouders zijn liefhebbers. Zonder liefde voor dit beroep zijn echt snel tot een woestijn. Activiteit is niet een beroep, evenementenorganisatie zoals recht of geneeskunde, waar elke persoon is op de hoogte przyuczony tot het beroep moet de voltooiing van bepaalde bronnen, zonder welke het niet kunnen uitvoeren van hun verantwoordelijkheden. In onze sector het heet niet voor dat de foto van de Gelegenheid Supervisor is wazig, vaag en onduidelijk ook. Ik frequent bellen met de leerlingen, en dat, daarom, ik denk dat de foto die wordt gegeven aan de gebeurtenissen in de Universiteit, maar idyllisch. Hoewel ik hoop dat dat met de ontwikkeling van de sector, onmiddellijk zal dat zeker veranderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *